Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

17-årige Pedri fortsætter utrolig Barca-start

La Liga - 8. november 2020
17-årige Pedri fortsætter utrolig Barca-start

© EFE


Han er kun 17 år, men unge Pedri har virkelig taget Barcas fans med storm efter at han kom til klubben i sommers. Barca sikrede ham allerede i september sidste år, men først med tilgang denne sommer. Man betalte bare fem millioner euro for ham og sikrede en aftale på fem år.

Siden han er kommet til fik han gradvist spilleminutter, men har gjort det så godt, at han nærmest er fast mand. Specielt i kampene, hvor Philippe Coutinho har været ude med skade, har Pedri været en forrygende backup. Han løber solen sort, han bidrager med en masse i offensiven og han er stærk til at komme ned og hjælpe Jordi Alba i defensiven.

Mod Ferencvaros i Champions League fik han scoret sit første mål i turneringen og i går kom han også på tavlen mod Real Betis og fik dermed scoret sit første ligamål. Desuden fortjente han en assist undervejs i første halvleg, da han med en smart hælaflevering fandt Griezmann, som dog ikke fik lagt bolden i mål selvom den lå perfekt til hans venstre ben.

Koeman ser Pedri an dagligt til træning og selvom han kun er 17 år, så spiller han med så høj en selvtillid og modighed i sit spil, at han kan blive en uhyggelig spiller når han får mere erfaring og bygger på sit spil. Allerede nu er han svær for modstanderen at stoppe og spørgsmålet er om Koeman kan finde plads til Pedri i opstillingen når Coutinho forventes tilbage efter landsholdspausen.

Pedri er nemlig typisk offensiv midt, men på grund af hans teknik og fodboldforståelse kan han nærmest spille alle pladser i offensiven. Man har set ham i venstre og højre side samt bag spidsangriberen så det er et luksusproblem, han er ved at skabe for Koeman med sine gode minutter. Under normale omstændigheder skal Coutinho spille, men Pedri har i den grad gjort livet sværere for Koeman - for Barca råder altså over en masse offensive spillere.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder