Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Griezmann: En elendig forestilling

Champions League: Af Sajad Koftan - 8. december 2020




FC Barcelona tabte her til aften 0-3 til det italienske mesterhold Juventus, hvor catalanerne var tandløse i et opgør som mest af alt mindede om en magtdemonstration fra Juventus - og hvor Barcas spillere mest lignede et hold i dyb krise.

Barcas målløse angriber, Antoine Griezmann, var efter kampen hurtigt ude for at tage nederlaget til sig, efter at Barca jo nærmest lignede et hold som ønskede at ende på andenpladsen i gruppen.

- Vi manglede alt. Attitude, passion, vilje og det hele. Pilen peger på os. Det var simpelthen en skandale mod os selv, fansene og for alle i og omkring klubben. sagde franskmanden til mediet Movistar efter kampen.

- Alle ved hvordan man tager de rigtige løb og vi har talenterne på holdet, men vi står fuldstændig stille i sidste ende. Det er kun vores egen skyld og ingen andres.

- Uanset hvem vi møder i næste runde, så skal vi bevise at vi hører til iblandt de bedste. Den her elendige forestilling skal i glemmebogen og vi skal videre, sagde en meget berørt Griezmann efter kampen.

Barcelona havde ellers inden kampen været ubesejrede i hele 38 hjemmekampe i Champions League men må nu se sig selv slået i en forestilling som unægeligt vil blive kritiseret fra nær og fjern - og hvor den kommende modstander i næste runde meget vel kan blive den tyske maskine fra Bayern Munchen eller Pep Guardiolas Manchester City, som begge står til at vinde deres grupper.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: En elendig forestilling

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder