Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stædige Santos: Messi mangler 448 mål

Nyheder - 27. december 2020
Stædige Santos: Messi mangler 448 mål

©


Lionel Messi slog en legendarisk rekord, da han før jul nettede mod Valladolid og gav sig selv en julegave. Med sit mål rundede han nemlig 644 mål i Barca-trøjen og dermed overgik han Pelés 643. Rekorden står for flest mål for samme klub - og den sidder Messi altså på i dag. Dog ikke hvis man spørger i Santos.

Selv Pelé var ude og lykønske Messi med den enorme rekord, men i dag har Santos været ude med en længere smøre hvor de gør det klart, at Messi slet ikke er i nærheden af Pelé. Faktisk mangler Messi lige præcis 447 mål for at udligne Pelés rekord og 448 mål for at overgå ham. Det skriver Santos i dag.

- I løbet af de seneste par dage er der blevet skrevet meget om, hvor mange mål Pelé scorede i Santos-trøjen. Ifølge statistikker tog Messi rekorden for flest mål for samme klub med sine 644 mål, skriver Santos indledningsvis.- Pelé scorede 1091 mål for Santos. 643 mål i forskellige turneringer og 448 mål i venskabskampe, men de bliver registreret som om, at de har en mindre værdi end de øvrige mål. De 448 mål blev scoret mod nogle store klubber som America i Mexico, Colo Colo i Chile samt et af de største europæiske hold i 60'erne, Inter Milan. Listen er stor: River Plate, Boca Juniors, Racing, Universidad de Chile, Real Madrid, Juventus, Lazio, Napoli, Benfica og Anderlecht. Selv den klub, som Messi spiller for, er på listen: Pelé scorede fire mål i fire kampe.

- Argumentet fra analytikerne er, at de 448 mål blev scoret i venskabskampe mod mindre hold, men de blev alle scoret i Santos' officielle spilletrøje med de officielle regler. Vi bliver nødt til at huske på, at venskabskamp kun spilles efter godkendelse af regionale og nationale forbund. Det er ikke ideelt at udarbejde statistik ved at kigge på modstanderens styrke.

- Et mål mod Eibar er på papiret det samme som et mål mod Valencia. Et mål mod Transvaal har samme værdi som et mål scoret mod Real Madrid på Bernabeu.

Santos mener altså at Messi slet ikke er i nærheden af Pelé, som ifølge klubben står noteret for 1091 officielle mål hvilket er langt flere, end hvad Messi har præsteret med sine 644 officielle mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder