Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Messi og Suárez har en USA-plan

Transfermarked - 31. december 2020




Lionel Messi var i søndags ude med et større interview med journalisten Jordi Évole. Her kom Messi blandt andet ind på, at han var overrasket over klubbens behandling af Luis Suárez, da han blev sendt til Atletico Madrid. Desuden løftede Messi også sløret for sine fremtidsplaner.

Selvom intet er sikret, så drømmer Messi om at spille i MLS i USA. Det lagde han ikke skjul på og nu mener Catalunya Radio at vide, at Messi og Suárez har en plan sammen for fremtiden. De begge vil skifte til Inter Miami i 2022. Klubben er blandt andet ejet af legendariske David Beckham.

Messi og Suárez har været uadskillelige siden at Suárez kom til Barca i 2014 efter et dramatisk VM, hvor uruguayaneren bed Chiellini i skulderen i en landskamp mellem Uruguay og Italien. Til trods for det, valgte Barca alligevel at tage chancen med Suárez - og det har ingen fortrudt. Han bombede mål ind på samlebånd for klubben og er blandt de mest scorende nogensinde.

På banen var der en unik forståelse mellem Messi og Suárez og uden for banen var de bedste venner i Barcelona. Da Suárez skiftede til Atletico Madrid ramte det således hårdt på dem begge, at de pludselig ikke kunne ses så ofte, men måske kommer de til at spille sammen igen i 2022, da Catalunya Radio altså melder om en gensidig plan om at spille for Inter Miami i MLS. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Messi og Suárez har en USA-plan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder