Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stats: Pedri gjorde forskellen mod Cornellá

Copa del Rey - 22. januar 2021
Stats: Pedri gjorde forskellen mod Cornellá

© FC Barcelona


Pedri fik sig endelig en pause, da Barca mødte Cornellá i Copa del Rey i aftes. Han startede nemlig på bænken, men da offensiven slet ikke kunne score, måtte Ronald Koeman sende sin magiker på banen - og det var en rigtig god idé. Pedri lagde nemlig op til begge mål.

Ousmane Dembélé fik repareret lidt af den skade, han forvoldt tidligere i opgøret, da han først brændte et straffespark og siden scorede på et langskud. Her var det Pedri, som lagde afleveringen til Dembélé, som siden scorede. I overtiden var Dembélé også involveret, da han vippede bolden i dybden til Pedri, der pludselig fik en motorvej ned mod målet. Her valgte han uselvisk at spille den på tværs til Martin Braithwaite, som scorede. Dermed lagde Pedri altså op til begge mål.Stats: Pedri - Cornellá
46 minutter på banen
43 boldberøringer
23/26 (88%) afleveringer
2 assists
3 nøgleafleveringer
2 store chancer skabt
6 dueller vundet
4 tacklinger

Det var altså et godt træk af Koeman, at sende Pedri på banen, selvom træneren helt sikkert havde været det foruden for at kunne give Pedri et hvil. De spillere, der indledte kampen, burde kunne have kørt Cornellá over, men kampens forløb gik anderledes og så blev der brug for andre kræfter.

Pedri forventes at starte inde i weekenden når Barca på udebane møder Elche. Her er spørgsmålet hvor meget Koeman tør at rotere, da adskillige spillere i truppen har spillet 120 minutter tre kampe i træk hvilket utvivlsomt sætter sine spor. Koeman får nogle svar i løbet af de kommende træningspas og sætter sin startopstilling ud fra det.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder