Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Trækker ud: Ingen fremgang i Coutinhos skade

Skader - 23. februar 2021
Trækker ud: Ingen fremgang i Coutinhos skade

© ALBERT / GEA REUTERS


Lige inden årsskiftet startede Philippe Coutinho på bænken i kampen mod Eibar. Han blev skiftet ind efter 66 minutter, men kunne ikke gennemføre kampen, da han måtte ned og bide i græsset med en skade. Han forlod siden banen.

Efterfølgende kom det frem, at han skulle opereres for en meniskskade og selvom operationen gik efter bogen, så har hans genoptræning ikke været god. Mundo Deportivo kan nemlig i dag afsløre, at Coutinhos fremgang er gået i stå og han forventes ikke at vende tilbage inden for den kommende tid.

Egentlig havde man håbet på, at han ville være klar til El Clásico i april, men selv den kamp er i fare. Han blev opereret den 2. januar og man sagde, at han ville være klar igen om tre måneder, men det forventes altså ikke at holde stik. I stedet vil klubben nu fokusere på, at han tager den nødvendige tid for at komme sig, da han utvivlsomt vil være et kæmpestort emne når transfervinduet åbner til sommer.Coutinhos karriere har taget et gigantisk dyk siden skiftet fra Liverpool og ikke mange tror på, at han er Barca-spiller når næste sæson sparkes i gang. Derfor er det vigtigt for klubben, at han til sommer er skadesfri så potentielle købere ikke skal vurdere om man vil investere i ham såfremt han er skadet.

I forvejen er Barca uden Ansu Fati, som i skjul blev opereret for anden gang og i samme forbindelse afviste man ikke en tredje gang. Hans genoptræning gik heller ikke efter planen, så det er sparsomt med offensive kræfter i Barca - og de spillere, der er til rådighed, scorer ikke mange mål.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder