Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Barca fortalte mig, at jeg var for gammel

Nyheder - 24. februar 2021
Suárez: Barca fortalte mig, at jeg var for gammel

©


Der er ingen tvivl om, at Luis Suárez elsker Barca, men at han gerne havde været foruden den seneste bestyrelse i klubben. Bestyrelsen blev så upopulær, at præsident Josep Bartomeu valgte at trække sig. Men inden da havde han sendt Suárez ud af klubben og brugt Ronald Koeman som budbringer.

Da Koeman ankom til klubben fik han til opgave at forklare Suárez, at han ikke længere indgik i klubbens planer. Derfor endte Suárez i Atletico Madrid, hvor han hidtil i La Liga har scoret 16 mål. Han er den første i det 21. århundrede til at score 16 mål så hurtigt - dermed slår han Cristiano Ronaldo, som for Real Madrid nettede 15 gange tilbage i 2009/10.

- Det, som der virkelig gik mig på var, at klubben fortalte mig, at jeg var for gammel og ikke længere kunne begå mig på topniveau. Det gjorde mig virkelig utilfreds, fortæller Suárez i et åbent interview til France Football og følger op:

- På den ene side bød jeg mit skifte velkommen efter alt, hvad jeg havde opnået i Barca og i forhold til, hvordan det hele forløb, kunne jeg bruge et skifte. Det sværeste var at man jo også har en familie, som på dette tidspunkt havde boet det samme sted i seks år og pludselig skulle flytte.- At forklare mine børn, at vi skal flytte, når de har venner i Barcelona var virkelig svært. Endnu mere i forhold til at der er en epidemi og at man ikke rigtig kan have noget socialt sammen efter man er flyttet. Børnene har det svært på den front.

- Det er svært at begå sig ud af døren med sine børn på grund af epidemien - man kan kun blive hjemme. De savner deres venner ligesom de savner min kones familie, som bor i Barcelona. Men man skal også kigge på den positive side. Jeg ville aldrig kunne være glad for at være i en klub, som ikke ønskede mig. Min familie har det godt og det er det vigtigste for mig.

Suárez og Messi er rigtig gode venner og ligger lige nu side om side i jagten på topscorertitlen i La Liga. Begge med 16 mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder