Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Argentinsk præsident fløj med Messis privatfly

Nyheder - 24. februar 2021
Argentinsk præsident fløj med Messis privatfly

©


Lionel Messi købte i 2018 sit helt eget privatfly til at fragte ham frem og tilbage mellem Barcelona og Rosario, hvor hans familie bor. Når han har mulighed for det, så rejser han hjem til familien og her sker det altså i eget privatfly. Flere spillere rejser typisk med ham ved samme lejlighed.

Flyet er værdisat til omkring 92 millioner kroner, så der er tale om ren luksus. Senest var det dog ikke Messi, som fløj med sit eget privatfly. I stedet var det Argentinas præsident, Alberto Fernandez, som fik fornøjelsen af at flyve med Messis privatfly. Fernandez var blevet inviteret til Mexico for at fejre landets 200 års jubilæum som selvstændig.

Når Messi ikke gør brug af sit fly, så holder det typisk hjemme i Rosario og det var herfra, at Alberto Fernandez hoppede ombord og blev fløjet til Mexico. Det var dog ikke gratis for præsidenten, som ifølge Marca lejede flyet i fire dage og hostede op med en millioner kroner for at leje flyet.

Messi er typisk hjemme i Argentina når truppen får op mod en uges ferie. Det sker oftest omkring jul og nytår samt i sommerferien, hvor han gerne flyver hjem til familien.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder