Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Toni Freixa: VARentino skal ikke kontrollere La Liga

Præsidentvalg 2021 - 26. februar 2021
Toni Freixa: VARentino skal ikke kontrollere La Liga

©


Toni Freixa er outsideren i det kommende præsidentvalg i Barcelona den 7. marts. I et forsøg på at skabe opmærksomhed har han tænkt i samme baner som Joan Laporta, der valgte at sætte et gigantisk banner op i Madrid med teksten 'Jeg vil se jer igen'. Nu har Toni Freixa også skudt med skarpt mod Real Madrid.

Således har Toni Freixa valgt at sætte plakater op over alt i Barcelona med teksten 'Jeg vil ikke tillade at VARentino skal kontrollere La Liga'. Her har han skiftet Florentino ud med VARentino som et direkte skud mod Real Madrids præsident Florentino Perez, som altså beskyldes for at have gode kontakter til dommerne i La Liga.

Desuden er der også andre plakater sat op af Freixa, hvor han skyder med skarpt mod den anden præsidentkandidat Joan Laporta, som ikke deltog i klubbens officielle præsidentdebat i sidste uge. Det var til stor overraskelse for alle, at han valgte at afvise invitationen. Både Victor Font og Toni Freixa satte ord på det under præsidentvalget, som altså blev afholdt af klubben selv.

Der bliver altså skudt med skarpt fra alle lejre og det bliver spændende at se, hvilken præsident Barcas klubmedlemmer stemmer ind den 7. marts. Què T'hi Jugues valgte at afholde en afstemning på Twitter hvor de spurgte alle deres følgere hvem de ville stemme på. Her løb Freixa med sejren på 47,7% mens Laporta fik 43,2% og Font bare 8,2%. Knap 1% valgte ikke at give deres stemme til kende.

Det skal dog med, at det kun er klubbens medlemmer, som kan stemme til det officielle valg - altså kan afstemningen i den forbindelse ikke bruges som en decideret meningsmåling.


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder