Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Freixa: Cristiano Ronaldo til Barca skal være nu

Transfermarked - 11. november 2021




Cristiano Ronaldo er med sin fortid i Real Madrid ikke en populær mand på Camp Nou og han har siden skiftet fra Real Madrid til Juventus også foretaget et skifte til sin kærlighedsklub Manchester United, hvor det dog ikke kører særlig godt for tiden. Senest har man tabt 5-0 og 2-0 til henholdsvis Liverpool og Manchester City på eget græs.

Som følge af resultaterne og Manchester Uniteds generelle form, er der allerede blevet sat rygter i gang om, at Ronaldo overvejer et skifte såfremt Manchester United misser næste sæsons Champions League. I den forbindelse er Toni Freixa blevet spurgt ind til situationen og et muligt klubskifte til Barca.

Toni Freixa var oppe mod Joan Laporta og Victor Font, da der tidligere på året var præsidentvalg. Her var Freixa dog langt fra at blive valgt ind, men han mener, at hvis man skal hente Ronaldo, så skal det være nu og her.



- Hvis der nogensinde skal opstå et tidspunkt for sådan en skør transfer, så er tiden inde lige nu, forklarede han til Beteves 'La Porteria'.

Freixa kender klubben indefra, da han var direktør under Joan Laporta i 2003 og desuden er en generel populær mand blandt catalanerne. Han mener, at Barcas nuværende situation er så vanvittig, at det ville passe at hente Ronaldo ind nu. Men måske glemmer han Ronaldos tårnhøje løn.

Ronaldo er en dyr mand at have løbende og i Barca var der ikke råd til at have Messi på holdet med en halveret løn, der var ikke råd til at hente Memphis Depay sidste år for 25 millioner euro og desuden er adskillige spillere gået ned i løn. At hente Ronaldo kan man næsten ikke forestille sig være muligt, men Freixa mener altså, at hvis døren er åben for det, så er tidspunktet inde.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Freixa: Cristiano Ronaldo til Barca skal være nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder