Annonce


Annonce

Annonce

Toni Freixa stikker til Joan Laporta

Præsidentvalg 2021 - 9. februar 2021




Toni Freixa er blandt præsidentkandidaterne og håber, at hans projekt bliver stemt ind i klubben således at det bliver ham, der fremadrettet tager beslutningerne på Camp Nou. I årevis har man set mærkværdige tiltag i Barca under Bartomeu og med en ny præsident er det forhåbentligt slut.

Ikke desto mindre står klubben i en økonomisk krise og Freixa har ikke tænkt sig at pakke sine ord ind. Messi skal ned i løn for at skabe flere penge i klubben og dermed bedre muligheder for at betale klubbens gæld af. Desuden fortæller han hvorfor de fleste i dag kender navnene på Ronald Araujo og Oscar Mingueza.

Han vælger også at stikke til Laporta. Selvom Laporta er favoritten, så var det ikke fordi, at klubben havde en sund økonomi under ham som præsident for over 10 år siden. Holdet vandt titler, men økonomien sejlede.

- Vi skal gøre, som alle firmaer: Minimere udgifterne. Vi har en plan til det, som involverer spillerne der skal ned i løn. Specielt én af dem. Messi har allerede selv sagt, at han forstår klubbens situation og at det kræver, vi finder muligheder indtil pandemien er slut.

adnordic

- Vi må finde alle muligheder for at spare penge samtidig med, at vi arbejder på Espai Barca. Vi kan ikke spilde mere tid. Målet er at finde 150 millioner euro og bruge 50 af dem på gæld.

- Barca er verdens største klub og uanset situationen, så skal vi være optimistiske. Klubben skal nok klare sig. Men det er et svært øjeblik på grund af to ting: En dårlig ledelse og en pandemi. I 2010 var klubben også ramt på økonomien. Så hvis der er en præsident, som ønsker at stille op igen, så har han med at gøre det bedre end dengang. For dengang var der ingen pandemi, siger Freixa og stikker til kandidat Joan Laporta.

- Barca skal ikke være en klub, som henter en spiller 50 millioner euro og så sælger ham videre til 100 millioner euro. For når han er 100 millioner euro værd, så skal han spille for Barca. Vi skal omvende vores model så vi igen satser på vores egne spillere. Fordi, at der ingen penge er i klubben, har vi i fraværet af Piqué opdaget Arajo og Mingueza. Hvis klubben havde penge, så havde ledelsen sikkert købt en ny spiller i Piqués fravær.

Der er præsidentvalg den 7. marts. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Toni Freixa stikker til Joan Laporta

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder