Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

I dag bliver Pedri udtaget for Spanien

Landskampe - 15. marts 2021




Han er kun 18 år men har allerede slået sit navn fast på den store fodboldscene. Egentlig burde han spille for U21-landsholdet, men Luis Enrique er så vild med ham, at alt tyder på, at den tidligere Barca-træner og nuværende spanske landstræner udtager Pedri til Spaniens kommende VM-kvalkampe.

Spanien skal i gang med at sikre sig billetten til VM 2022 og i den forbindelse skal udtager Luis Enrique i dag sin trup til de kommende kampe mod Grækenland den 25. marts i Granada samt kampen mod Georgien den 28. marts i Tbilisi. Desuden møder man Kosovo i Sevilla den 31. marts. Så der kommer til at være fart på for Spanien i slutningen af denne måned.

Med 40 kampe på CV'et for Barca og et hav af stærke præstationer er Pedri klar til at debutere på det spanske landshold efter at han allerede har repræsenteret sit land på U21-holdet adskillige gange. Han har spillet både U17, U18, U19 og nu altså U21 og til trods for sine bare 18 somre er han klar til at indtage A-landsholdet under Luis Enrique.

Barca havde for 10 år siden stor dominans på det spanske landshold, men man er ikke særlig dominerende i disse tider. Selvom Jordi Alba har været i god form må det forventes, at Enrique udtager Reguilon og Gaya. Sergi Roberto er ude med en skade mens Sergio Busquets med al sandsynlighed bliver udtaget til kampene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I dag bliver Pedri udtaget for Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder