Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Ansu Fati skal opereres for tredje gang

Skader - 24. marts 2021Avis: Ansu Fati skal opereres for tredje gang

© Getty Images


Han er kun 18 år og er allerede blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller født efter den 1. januar 2002. Men i øjeblikket døjer Ansu Fati med skadesproblemer der ikke ser ud til at have en ende. Det kom for nogle uger siden frem, at han i skjul var blevet opereret for anden gang og dengang turde man ikke afvise en tredje operation.

Her til aften meddeler Catalunya Radio, at der er høj risiko for at Ansu Fati må under kniven for tredje gang. Hans genoptræning går slet ikke som ventet og knæskaden heler ikke som håbet. Derfor står lægerne og Ansu Fati over for en stor beslutning, der skal træffes inden for et par dage. Inden søndag, meldes det.

adnordic

Her skal man beslutte sig for om man skal give knæet mere tid eller om lægerne igen skal ind og operere for tredje gang og håbe på, at det lykkedes at få knæet funktionelt igen. Ansu Fati har døjet med i alt fem skader siden 2019, som var året, hvor han fik debut på førsteholdet. Siden har han dog konsekvent haft problemer.

Han var skadet fra den 27. september 2019 til den 5. oktober og igen fra den 5. december 2019 til den 9. december. Bare 10 dage senere havde han problemer igen og missede halvanden uge. Han sad også ude i en uge i september 2020 før det gik helt galt den 8. november, som stadig holder ham ude.

Han har i alt misset 194 dage og 39 kampe. Den seneste skade har holdt ham ude i 165 dage og 37 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder