Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ronald Koeman: Vi må ikke lave dumme fejl

Copa del Rey: Af Søren Nissen - 16. april 2021




Lørdag aften står den på Copa del Rey-finale, når FC Barcelona og Athletic Bilbao byder hinanden op til dyst på Estadio de La Cartuja i Sevilla. Der vil her være mulighed for revanche for Barca, som tabte Supercuppen tilbage i januar på selvsamme stadion. Traditionen tro holder begge holds trænere et pressemøde inden kampen, hvor også en spiller plejer at deltage. I dag var det målmand Ter Stegen.

Der var meget fokus på vejen til finalen samt, hvad kampen betyder for Barca som helhed. Tilmed var der fokus på taktikken efter et par kampe, hvor spillet ikke har kørt lige så smurt, som det ellers har gjort i 2021. Men det er ikke det offensive spil træner, Ronald Koeman, fremhæver. Tværtimod skal holdet være bedre i de defensive dyder.

- Vi må ikke lave dumme fejl. Vi skal forbedre os i spillet uden bold, især når vi taber bolden, siger Ronald Koeman på pressemødet.

Barcas træner havde også flere ting at tilføje omkring modstanderen, som han kalder meget kraftfulde. Han hæftede især ved de fejl, som Barca lavede i afgørende faser i Supercup-finalen. Her blev Barca straffet hårdt efter fejl, der kunne være undgået. Dermed ikke sagt, at Barca overhovedet ikke skal angribe.

- Vi er et hold, der altid er sultne efter at angribe og gør det ofte med mange spillere foran bolden, hvilket også gør det vigtigt at være godt placeret, når vi mister bolden. At angribe så meget som vi gør er godt, så længe vi står godt defensivt.

Til Koemans vurderinger var der efterfølgende også spørgsmål, om Barca vil stille op med tre eller fire mand i forsvaret. Her bekræftede Koeman, at det ikke vil blive et spørgsmål om formation og system, men at viljen og den energi spillerne lægger i kampen kommer til at blive afgørende, for at Barca vinder pokaltitlen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronald Koeman: Vi må ikke lave dumme fejl

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder