Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Griezmann skal erstatte Ronaldo i Juventus

Transfermarked - 21. maj 2021




Selvom Antoine Griezmann har scoret en håndfuld mål i denne sæson, så har man aldrig haft fornemmelsen af, at han har været en decideret bomber. Hvis ikke Messi scorer målene, så skal man lede langt efter dem hos de øvrige spillere og der er en verden til forskel på Barcas interne topscorerliste.

Griezmann har fortsat en høj markedsværdi og Joan Laporta ser det som en mulighed for at tjene nogle penge, som man har behov for i forbindelse med at opbygge et nyt hold. Griezmann er ikke urørlig og til trods for hans høje, smittende humør og ekstreme løbearbejde på banen, så er han på transferlisten og nu melder avisen Sport, at Juventus har kig på ham.

Den anden dag kom det frem, at Cristiano Ronaldo midt om natten fik et firma til at flytte hans superbiler fra hjemmet i Torino. Det samme så man da han skiftede fra Real Madrid til Juventus, så lige nu vurderes det, at Ronaldo denne sommer er fortid i Juventus, som i sidste spillerunde stadig ikke er sikker på Champions League-bold i næste sæson.



Medier vurderer, at Ronaldo mister omkring 20-25% af sine indtægter hvis han ikke deltager i næste sæsons Champions League. Så i og med at han måske er på vej videre, har Juventus behov for at hente nyt blod ind og her peger pilen lige nu på Antoine Griezmann. Det vides dog endnu ikke hvilken metode Juventus har tænkt sig at bruge.

Der er tale om køb og lejeophold og med Barca-briller er man umiddelbart ikke interesseret i et lejeophold, da man står og har brug for pengene ved et salg lige nu. Det er et større puslespil, som skal gå op og når sommerens transfervindue åbner op om et par uger bliver det altså spændende at følge udviklingen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Griezmann skal erstatte Ronaldo i Juventus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder