Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Emerson bekræfter: Jeg skal til Barca

Transfermarked - 28. maj 2021




Emerson Royal har udtalt, at han er sikker på, at han tilknytter sig Barca denne sommer fra Real Betis. Her kommer han på en tre-årig aftale. Forsvarsspilleren er ejet af begge klubber, men skal nu ifølge aftalen til Barca, som sammen med Betis købte ham i Atlético Mineiro.

- Med sikkerhed. Alle ved, at jeg har en kontrakt med Barca fra den 1. juli. Jeg har en tre-årig kontrakt med Barca. Og som man har kunne læse i pressen, så har Barca allerede kontaktet Betis og bekræftet, at de regner med mig i næste sæson, fortæller Emerson til Efe.

- Det glæder mig. Det er en klub, som jeg har drømt om at spille for siden jeg startede med at spille fodbold. At de ønsker mig er stort og alle spillere ønsker at være på kontrakt i Barca, følger han op med at fortælle.



- Dani Alves er et stort forbillede for mig. Jeg har altid fulgt ham og jeg har en særlig beundring for ham. Jeg håber, at jeg en dag kan møde ham personligt - enten på landsholdet eller i privaten. Hvis Gud vil det, så spiller vi sammen på landsholdet.

Den 31. januar 2019 bekræftede Atlético Mineiro, at Emerson var blevet solgt for 12,7 millioner euro. Den daværende aftale bestod af en fællesordning mellem Barca og Betis, hvor begge klubber betalte beløbet og derefter optog procenter af Emersons rettigheder. Aftalen lød, at Emerson juli 2019 skulle til Betis med Barca i baggrunden med mulighed for at hente ham i 2021 for 6 millioner euro.

På papiret i dag har Emerson en kontrakt med Barca og er på lån i Real Betis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Emerson bekræfter: Jeg skal til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder