Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tottenham vil bytte Aurier for Emerson

Transfermarked - 28. august 2021




Emerson Royal fået sit drømmeskifte gennemført denne sommer og er i dag godt i gang med sæsonen hos Barca. Hver gang han dukker op på de sociale medier for klubben er der ingen tvivl om, at han er utrolig glad for at være i Barca, men Tottenham lurer på at snuppe ham lige inden transfervinduet lukker ned.

Således meddeler transferjournalisten Fabrizio Romano, at Tottenham har henvendt sig hos Barca med et tilbud. Englænderne ønsker at hente Emerson i en byttehandel med Serge Aurier. Barca har - ifølge Romano - afvist tilbuddet.

Om det er første led i begyndende forhandlinger vides endnu ikke, men i første omgang har Barca altså afvist en direkte byttehandel. Hvis der kommer penge på bordet er der ingen tvivl om, at det vil øge Barcas interesse, da de har stærkt brug for penge. Specielt efter at de ikke engang har kunne sælge løse spillere, som ikke indgår i sæsonens planer - heriblandt Pjanic og Umtiti.

Emerson selv er ifølge Marca ikke interesseret i at skifte væk fra Barca denne sommer. Han ønsker at bryde igennem og udleve sin drøm, så det bliver også en svær mission for Barca at overtale Emerson om et skifte såfremt Tottenham kommer med et bud, som Barca ikke kan modstå. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tottenham vil bytte Aurier for Emerson

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder