Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Emerson skifter til Tottenham

Transfermarked - 31. august 2021




Så er det på plads. Emerson Royal skifter til Tottenham på sidste transferdag. Det bekræfter begge klubber. Skiftet kommer som en stor overraskelse, da Emerson er kommet til Barca denne sommer og har spillet med i pre-season og fået spilletid i sæsonens første par kampe, hvor han hurtigt har vist lovende takter. Men nu rykker han til Tottenham.

Den engelske klub Tottenham betaler 25 millioner euro for Emerson og Barca melder ikke noget om variabler. Dermed får Barca endnu flere penge i kassen på sidste transferdag, da Ilaix Moriba er rykket til RB Leipzig for 16 millioner euro mens Rey Manaj er udlejet til Spezia for 300.000 euro.



Emersons skifte er dog overraskende. Han har siden sin ankomst været utrolig ydmyg og beæret over at få chancen i klubben og han har da også vist rigtig gode takter og har været med til at øge konkurrencen på pladsen, men det må forstås således, at Ronald Koeman nu vil bruge Dest og Roberto på højrebacken og dermed er man tilbage til hvor man var før denne sommer.

Det har helt sikkert krævet store ord for Barca om at kunne overtale Emerson til et skifte, da han til at starte med var totalt afvisende og i stedet havde fokus på at skabe succes i Barca. Men et skifte er nu sket på sidste transferdag.

Emerson har fået nummer 12 i Tottenham og er blevet udstyret med en kontrakt til 2026. Han rejser til England inden for de kommende dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Emerson skifter til Tottenham

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder