Annonce


Annonce

Annonce

Lionel Messi: Vi er spændt

Landskampe - 31. maj 2021




Lionel Messi har de seneste par dage været samlet med det argentinske landshold, som gør sig klar til VM-kvalifikationskampe før det går løs i sommerens Copa America, som i øvrigt lige har foretaget en stor ændring. Den skulle være blevet spillet i Colombia og Argentina, men Colombia blev siet fra så det kun var i Argentina. På grund af coronapandemien ser det nu ud til at også Argentina må trække sig som værtsland.

Lionel Messi har sat et par ord på turneringen som optakt. Det kan du læse her.

- Vi har et brændende ønske om at gøre det godt. I seneste Copa America spillede vi godt, men vi formåede ikke at trække det længste strå. De seneste kampe i VM-kvalifikationen var også gode, men det har været længe siden. Vi ønsker at fortsætte med at vokse.

- Pandemien gør det hele meget mærkværdigt. Der er ingen normalitet over alt, hvad vi foretaget os, men stille og roligt nærmer vi os det normale og vores fokus er at forberede os til de kommende kampe. Chile bliver en svær modstander. Selvom de har skiftet træner, så har de nogle erfarne spillere med et nyt ungdomssetup. De vokser godt og konkurrerer altså på højeste niveau.

- Uanset, hvem modstanderen er, så er vores mål at vinde kampene. Vi er spændt. Vi har en meget stærk trup, som står sammen og vi har haft en god base siden Scaloni startede. Det vigtige er at bygge et stærkt hold forud for de kommende udfordringer.

Argentina møder Chile natten til fredag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lionel Messi: Vi er spændt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder