Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Laporta overvejer Cristiano Ronaldo!

Transfermarked - 22. juni 2021
Medie: Laporta overvejer Cristiano Ronaldo!

© ISABELLA BONOTTO | AFP via Getty Images


Joan Laporta er godt i gang med at opbygge Barca frem mod næste sæson og man har allerede hentet en håndfuld spillere ind. I sidste uge bekræftede han, at der kommer endnu flere spiller til og desuden kan man forvente at se adskillige spillere blive solgt og udlejet.

Det er et stort puslespil, som skal gå op, da klubben er i økonomiske problemer og samtidig er det tid til at rydde op i spillere, som ikke har leveret på det niveau, det kræves i Barca. Ifølge journalisten Javier Matallanas fra AS, så skulle Joan Laporta have rettet fokus mod Juventus, hvor Cristiano Ronaldo spiller. At se Ronaldo i Barcas trøje virker ikke realistisk, men Laporta overvejer angiveligt om det kan lade sig gøre.

- Laporta drømmer om at bringe Messi og Ronaldo sammen i Barca. Sammen med sine tætteste fra bestyrelsen har Laporta taget fat om opgaven, der helt sikkert vil blive historisk. At kunne samle de to bedste spillere, der har domineret spillet det seneste årti.- Det vides ikke hvor Ronaldo står i forhold til sin egen situation i Juventus. Hans agent, Jorge Mendes, har ikke berettet noget til Ronaldo endnu. Fra Barcas side af er man klar til at inkludere to spillere i en mulig handel med Barca med Antoine Griezmann, Sergi Roberto og Philippe Coutinho blandt spillerne at vælge i mellem.

- Hvordan Barca har tænkt sig at aflønne Ronaldo er heller ikke på plads endnu, men hvis forhandlingerne indledes, kan det ikke udelukkes, at man udlejer to af de tre spillere (hvis Juventus afviser) for på den måde at frigøre penge i lønbudgettet for at betale Ronaldos løn. Selvom der er tale om en spiller med en høj løn, så er Barca klar over, at deres indtægter mere end fordobles ved at have Ronaldo og Messi på samme hold.

- Idéen om at kunne gøre det umulige (og hente Ronaldo til Barca) er blevet mødt med glæde blandt Laportas tætteste folk, skriver AS-journalisten Javier Matallanas.

Puslespillet for Joan Laporta handler om at kunne genskabe et konkurrencedygtigt hold samtidig med at lønningerne passer til klubbens nuværende økonomi. Der er slet ingen tvivl om, at Cristiano Ronaldo vil kræve en tårnhøj løn, som kræver enorme omrokeringer på holdet, men Laporta har før vist, at han kan hive en kanin op af hatten og spørgsmålet er om Laporta for alvor har tænkt sig at forfølge idéen om at hente Ronaldo til klubben.

Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder