Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Breaking: Barca taler med Cristiano Ronaldos agent!

Transfermarked - 4. juli 2022




Cristiano Ronaldo har allerede informeret Manchester United, at han gerne vil væk denne sommer. Hans primære mål er at spille i Champions League, men desværre for ham er Manchester United ikke kvalificeret til denne sæsons udgave af verdens største klubturnering.

Derfor har der været historier om hans afgang de seneste par dage og nu kan journalisten Mario de la Riva fra AS afsløre, at Ronaldos agent, Jorges Mendes, i dag er landet i Barcelona, hvor han havde planlagt et møde med Joan Laporta. Og der er Cristiano Ronaldos navn kommet på bordet.



Mendes repræsenterer naturligvis flere spillere, også spillere som Barca åbent er interesseret i, men Mario de la Riva erfarer, at der på mødet er blevet talt direkte om Cristiano Ronaldo og et potentielt skifte til FC Barcelona. Mere information er der endnu ikke sluppet ud.

Gerard Romero kunne tidligere ligeledes afsløre, at Mendes var landet i Barcelona og han forklarede, at der skulle tales om én ny spiller til Barca og to spillere, som skal væk denne sommer. Så der har helt sikkert været nok at tage fat på på dagens møde.

Jorge Mendes repræsenterer blandt andet Trincao og Bernardo Silva, som Barca arbejder på - førstnævnte skal væk fra klubben mens Barca arbejder på at få Silva til klubben. Derudover er han også agent for Jules Koundé, som rygtes til Barca. Men helt specifikt skulle Ronaldos navn altså være blevet diskuteret under mødet.



Det kan også være en taktik fra Jorge Mendes' side af for at få andre klubber ud af busken og byde på Ronaldo. Umiddelbart har han ikke været særlig hot på transfermarkedet siden informationen om hans mulige Manchester United-exit kom på bordet. Ved at tale om ham med nogle klubber kan det få andre klubber til at vise sig frem.

Journalisten Manu Sainz, som dækker Jorge Mendes tæt, nævner også at Ronaldos navn er på bordet.

Siden Ronaldo vendte tilbage til Manchester United sidste år har han spillet 38 kampe og scoret 24 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Barca taler med Cristiano Ronaldos agent!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder