Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldo er væk - døren åbnes for Pjanic

Transfermarked - 29. august 2021
Ronaldo er væk - døren åbnes for Pjanic

© Getty Images


Det var en større overraskelse, at Ronald Koeman i går udtog sin trup til dagens kamp mod Getafe. Her var bosniske Miralem Pjanic nemlig at finde i truppen til trods for at Ronald Koeman ikke har nogen fidus til bosnieren for denne sæson.

Juventus har hele tiden gjort opmærksom på, at man ønsker at hente Pjanic retur, men der var nogle ender, som skulle mødes først. Da Juventus hentede Manuel Locatelli, som spillede et stærkt EM, var det egentlig farvel til Pjanic' skifte til italienerne, men med Cristiano Ronaldos skifte er der nu åbnet en ny dør.

Cristiano Ronaldo var uhyre tæt på at skifte til Manchester City, men på under et døgn dukkede Manchester United op og hentede Ronaldo til klubben og dermed vender han tilbage til den klub, der gav ham så meget for over et årti siden. Med Ronaldos skifte har Juventus nu større muligheder for at hente Pjanic.

Juventus skal ikke længere betale Ronaldos løn, som ikke var lav, og dermed er der flere penge at lege med i klubben. Desuden fik man også omkring 28 millioner euro for at sende Ronaldo til Manchester United og selvom man er på jagt efter en ny angriber, så må det formodes, at muligheden for at hente Pjanic blev forbdret.

Om Pjanic er udtaget til en Barca-kamp for sidste gang nogensinde må tiden vise. Barca håber på, at man kan få sendt ham afsted inden transfervinduet lukker, men det kræver en hurtig aftale og for Pjanic er der ingen tvivl: Hvis Juventus banker på hans dør, så åbner han.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder