Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Braithwaite scorede i dansk storsejr

EM 2020 - 27. juni 2021
Braithwaite scorede i dansk storsejr

© KOEN VAN WEEL


Danmark viste endnu engang ekstremt styrke, da de i aftes mødte Wales i Amsterdam ved EM. Her var der lagt op til en spændende kamp, som Danmark helt klart fortjente at vinde. Både offensivt og defensivt var danskerne stærke og det resulterede i en sejr på hele 4-0.

Kasper Dolberg var med fra start og han leverede det han skulle. Et flot langskudsmål efter en lille halv time blev fulgt op af et kynisk mål kort inde i anden halvleg hvilket var en spand kold vandet i hovedet på waliserne, der siden havde svært ved at kreere noget. Selvom Gareth Bale og co. forsøgte, så stod danskerne utrolig godt samtidig med at de konstant var farlige den anden vej.

Mens Wales jagtede mål, var det klart Danmark som var farligst på omstillingerne og med to minutter af den ordinære spilletid viste Mathias Jensen prøver på sin kvalitet, da han med et super smukt overblik og en lige så god aflevering fandt Joakim Mæhle, der tog bolden til sig, lavede en skudfinte og ellers bankede bolden op i hjørnet til 3-0.

I overtiden slog Danmark til igen, da indskiftede Andreas Cornelius lagde bolden af til Braithwaite, der snød sin modstander og flot sparkede bolden i mål. Linjedommeren annullerede dog målet for offside, men efter en tur igennem VAR kunne hoveddommeren pege på pletten og dømme måle og således vandt Danmark 4-0 og er nu klar til kvartfinalen mod enten Holland eller Tjekkiet. Det kan således blive Memphis Depay og Frenkie de Jong mod Braithwaite i kvartfinalen hvis hollænderne klarer opgaven mod tjekkerne.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder