Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann og Dembélé undskylder for racisme

Nyheder - 7. juli 2021Griezmann og Dembélé undskylder for racisme

©


Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé er i modvind i disse dage. En video fra 2019 har nemlig fundet dagens lys, hvor Dembélé kommer med racistiske udtalelser mod nogle asiatere, der befinder sig på spillernes hotelværelse for at få elektronikken til at spille.

Det er Dembélé, som har taget telefonen frem og som filmer mens Griezmann sidder i vinklen, hvor der bliver filmet. Her kommer Dembélé med racistiske udtalelser mens Griezmann griner og helt sikkert ikke havde planer om at bremse Dembélé men i stedet virkede som om, at han delte samme mening. De to franskmænd har begge været på sociale medier og undskyldt.

Værst står det til for Barca. Man ser ofte hvordan folk i dag kan krænke andre mennesker, men blive reddet ved at undskylde som om, at alt er godt igen. Men for Barca som klub kan det resultere i et hårdt slag, da man har et samarbejde med japanske Rakuten, og deres CEO Hiroshi Mikitani er langt fra tilfreds og har bedt Barca komme med en forklaring.

Dembélé og Griezmann har begge taget kontakt til Barca og undskyldt deres opførsel og samtidig gjort det klart, at de vil stå til ansvar for hvad der måtte komme. Desuden har Griezmann personligt taget kontakt til Hiroshi Mikitani og undskyldt mens Dembélé ventes at gøre det samme.

Barca må nu vurdere hvilke træk de vil tage. Racisme hører ingen steder hjemme.

Her hos BarcelonaFC.dk har vi med vilje valgt ikke at bringe videoen, da vi ikke ønsker at fremvise nogen former for racisme. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Balde med en besked til Barcas fans på I...
1 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
2 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
3 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
4 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
5 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
5 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
6 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
7 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
7 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...

Ugens mest læste

Seneste nyheder