Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent om Braithwaite-rygter: Bullshit

Transfermarked - 21. juli 2021
Agent om Braithwaite-rygter: Bullshit

© Getty Images


Danske Martin Braithwaite bliver konstant rygtet væk fra Barca og nærmest på daglig basis opfinder de spanske aviser falske historier om angriberen. Senest rapporterede Sport, at superagenten Jorge Mendes var blevet blandet ind i en mulig transfer, der skulle sende Braithwaite til Wolverhampton. Men det er bullshit, fortæller Braithwaites egen agent.

Der har været flere bejlere til Braithwaite, men faktum er at han fortsat er Barca-spiller og lige nu kan nyde sin sommerferie efter et flot EM, hvor det blev til en semifinaleplads for Danmark. I mellem tiden har hans agent, Hasan Cetinkaya, sat nogle ord på situationen.

- Det hele er bullshit, alle de her historier er falske, siger Hasan Cetinkaya til BT og følger op:

- Jorge Mendes har intet at gøre med Martin Braithwaite, det er også falsk ligesom alle de andre skriverier. Jorge Mendes har ikke spillere i Barcelona, han har spillere (11, red.) i Wolverhampton, han kan fokusere på, så tager jeg mig af mine spillere i Barcelona, lyder det således videre fra Cetinkaya til BT.

- Hvorfor skulle Martin Braithwaite skifte til Wolverhampton, og hvorfor skulle en agent, der ingen spillere i Barcelona har, forsøge at få min spiller til Wolverhampton, selvom jeg godt ved, at Jorge Mendes har gode forbindelser til klubber som Wolverhampton? Det er spild af alles tid.

- Martin Braithwaite spiller i den største klub i verden, han arbejder med en af de største trænere i verden. Fra dag ét indtil nu er alt gået over al forventning i forhold til spilletid i Barcelona og trivsel i klubben, og han er meget glad. Han var en af de bedste spillere ved EM med nogle utrolige statistikker, og han vil fortsætte i Barcelona, lyder det slutteligt fra agenten til BT.

Braithwaites kontrakt løber i endnu tre år og han har hele tiden selv forsikret, at hans ønske er at blive og kæmpe for sin plads. Lige nu står han altså til at blive i klubben - men der er masser af transfertid endnu, så man kan næppe udelukke det ene eller det andet.

Avisen Sport bliver dog udstillet for sin manglende kildekritik efter Hasan Cetinkayas klare vendinger om Braithwaites fremtid.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder