Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kun én ting kan få Martin Braithwaite til at skifte

Transfermarked - 19. august 2021
Kun én ting kan få Martin Braithwaite til at skifte

© Getty Images


Martin Braithwaite åbnede sæsonen med et brag, da han i Barcas åbningskamp hjemme mod Real Sociedad nettede to gange og lagde op til Sergi Robertos mål til 4-2. Dermed havde han stor ære af Barcas sejr, men alligevel tales der fortsat om et Barca-exit for danskeren.

Gennem hele sommeren har Braithwaite været blandt de navne, der er blevet kædet sammen med et exit fra klubben, da han kan bringe penge ind. Men selv har han ikke haft andet i tankerne end at kæmpe hårdt og opnå succes. Nu skriver journalisten Jordi Gil fra visen Sport, at kun én ting kan få Braithwaite til at overveje exit. Og det er hvis en storklub banker på døren.

- Martin Braithwaite er klar i spyttet i forhold til den resterende del af transfermarkedet. Lige nu tænker han kun på at fortsætte i Barca og han vil kun acceptere et skifte såfremt der er tale om et stort europæisk hold. Braithwaite nyder sin tid i Barca og han overvejer slet ikke at skrive under med et hold, der ikke har de store europæiske ambitioner i en mindre liga, skriver Jordi Gil og følger op:

- Braithwaite har allerede afvist hold som West Ham og Brighton og selvom de rent økonomisk kan leve op til kravene, så vil det sportsligt være et skridt tilbage og det ønsker angriberen ikke. Efter en tur fra Esbjerg, Toulouse, Middlesbrough og Leganés og nu til Barca ønsker han at nyde fodbold på det højeste plan og desuden har han også VM 2022 i Qatar i tankerne, skriver Gil videre.Der venter et par spændende uger inden at transfervinduet lukker ned og som det ser ud lige nu, så bliver Braithwaite i Barca. Barca er bestemt ikke utilfredse med danskeren, men ser ham som en kilde til penge, som man kan bruge på en anden angriber.

Ronald Koeman bad ledelsen om at hente en ny angriber, men blev altså mødt med at det ikke var muligt medmindre man sælger ud. Når Kun Agüero er klar igen vil det ikke komme som en overraskelse at Braithwaite ryger ud på bænken og hvis en ny angriber når at lande inden, vil der pludselig være langt til spilletid for danskeren, men det ventes ikke at nå så vidt.

Barca har været utrolig sløve i dette transfervindue og har ikke formået at sælge ud af sine spillere, som Laporta ellers gjorde klart da han overtog klubben i marts. En spiller som Umtiti, som ingen i klubben regner med, kan man ikke komme af med og det samme gælder for Pjanic, der heller ikke er udset spilletid.

Desuden var Collado tæt på et skifte til belgisk fodbold, men det skifte røg i vasken og han er nu alligevel i Barca, hvor Koeman ikke satser på ham. Så catalanerne har på ingen måde været skarpe på transfervinduet og alt tyder på, at Braithwaite får endnu en sæson i klubben.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder