Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eric Garcia får én spilledags karantæne

La Liga - 23. august 2021
Eric Garcia får én spilledags karantæne

© Getty Images


Det er ikke bekræftet endnu, men spanske aviser erfarer, at Eric Garcia kan se frem til en enkelt spilledags karantæne efter at han fik rødt kort mod Athletic Bilbao, som kom til en masse chancer mod catalanerne i løbet af de 90 minutter lørdag aften.

Garcia fik egentlig et gult kort undervejs i første halvleg, men lige inden lukketid ofrede han sig selv, da Inaki Williams var alene igennem og havde en kæmpe chance for at give Bilbao alle tre point, men Garcia gik ned i en tackling som sidste mand og modtog et direkte rødt kort.

Beskrivelsen af situationen giver typisk kun én spilledags karantæne og dermed misser han kampen mod Getafe hvorfor også han kan se frem til en mindre sommerferie som Pedri, Desuden havde Eric Garcia mistet sin bedstefar lige inden kampen mod Bilbao, så han har også nogle personlige ting, han skal have styr på.

Eric Garcia spillede ikke lige så mange kampe på klubplan som Pedri i sidste sæson, men han var også med til EM og OL og har derfor ikke haft nogen sommerferie. Hvis Enrique udtager ham til de kommende landskampe, så skal han afsted den 30. august - dagen efter Barcas kamp mod Getafe - og vender hjem den 9. september.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder