Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman forsvarer anonyme Griezmann

La Liga - 30. august 2021Koeman forsvarer anonyme Griezmann

© Getty Images


Hvis du allerede følger BarcelonaFC.dk ville du i går kunne se en ekstrem kedelig statistik omkring Antoine Griezmann. Han har spillet med i de første tre ligakampe mod Real Sociedad, Athletic Bilbao og i går mod Getafe - og det har været anonymt.

Faktisk har Griezmann hverken scoret eller assisteret i de tre kampe og han har end ikke haft en afslutning inden for rammerne. Det skulle Ronald Koeman høre til i går under sit pressemøde efter sejren over Getafe, men det var en cheftræner der gik i forsvarsmode.

- Som træner forstår jeg ikke pibekoncerten mod ham. Du kan pibe ned mod ham hvis han har en forkert attitude eller ikke arbejder hårdt, men Griezmann havde det svært på en anden måde i kampen. Han var ikke heldig nok som vi havde håbet, men det er bare én enkelt kamp, fortalte Koeman, som i den grad fik pakket Griezmans usynlighed godt og grundigt ind.- Jeg kan bede ham om at score fire mål. Men vi har ikke skabt nok chancer for ham. Derudover mistede vi bolden for meget i anden halvleg, kom det yderligere fra cheftræner Koeman.

Griezmann har svært ved at finde sin position på banen og det er tydeligt, at han har fået mere frihed i sit spil til at bevæge sig rundt, men det bliver ikke benyttet optimalt. I gårsdagens kamp var han usynlig, men på papiret kostede han altså langt over 100 millioner euro og det kan være en af grundende til at Koeman insisterer på at bruge ham - til trods for at der altså ikke kommer meget fra de franske fødder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
1 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
13 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder