Annonce


Annonce

Annonce

Kontrakt: Bonus hvis Griezmann vandt Ballon d'Or

Nyheder - 6. september 2021
I forbindelse med at Antoine Griezmann er rykket til Atletico Madrid på et lejeophold er dele af hans kontrakt med Barca blevet afsløret. Her fremgår det blandt andet hvor mange penge han egentlig har tjent og der er en oversigt over adskillige bonusser.

Taget hans pris på 120 millioner euro i betragtning, har Griezmann langt fra været pengene værd. På intet tidspunkt har han vist noget på banen som svarer til den pris, Barca måtte punge ud med. Derfor kom adskillige af bonusserne heller ikke i hus.

Bl.a. ville Griezmann modtaget en million euro såfremt han vandt Ballon d'Or i Barca-trøjen. Med hans tvivlsomme fodbold på Camp Nou har han ikke været i nærheden af at opnå den bonus og desuden ville han få 500.000 euro hvis han blev kåret som La Ligas bedste spiller. Heller ikke her var han i nærheden.

Slutteligt ville han snuppe 750.000 euro hvis FIFA kårede ham som The Best - og det samme er tilfældet med UEFA. Disse bonusser er aldrig blevet indløst, da Griezmann simpelthen ikke har vist god nok fodbold i Barca-trøjen. Til gengæld har han tidligere vist sig at være utrolig god i Atletico-trøjen og spørgsmålet er nu om han kan være med til at gøre det onde ved netop Barca.

Han stod altså til at modtaget tre millioner euro - svarende til 22,3 millioner kroner - hvis han blev kåret som den bedste spiller i de forskellige kategorier. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kontrakt: Bonus hvis Griezmann vandt Ballon d'Or

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder