Annonce


Annonce

Annonce

Også Jordi Alba er tvivlsom til Bayern-braget

Skader - 9. september 2021
Sergino Dest udgik af USA's landskamp mod Canada med en skade, som senere har vist sig at være en forstuvet ankel hvorfor han er yderst tvivlsom til det kommende brag i Champions League mod Bayern München. Nu er der endnu mere dårligt nyt til Barca forud for kampen.

Jordi Alba er i disse dage udtaget for det spanske landshold, men sad over i gårsdagens udekamp mod Kosovo. Normalt ville han være blevet bragt i spil, men landstræner Luis Enrique ville ikke tage nogen risiko med venstrebacken, som døjer med muskelproblemer og derfor er han pt. tvivlsom til kampen mod Bayern München.

I dag vender Alba hjem til Barcelona sammen med Busquets og Eric Garcia, og her bliver Alba undersøgt at klubbens læger for at fastlægge hvorvidt der er tale om en skade eller om han kan blive klar til kampen mod Bayern München.

Barca har denne sommer sagt farvel til Junior Firpo, der smuttede til Leeds. Sergino Dest kan spille i venstre side, men han er selv tvivlsom og derfor kan der i værste fald være ændringer på begge backpositioner. Det bliver man dog klogere på efter at lægerne har undersøgt Alba og som tiden skrider frem for Dest. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Også Jordi Alba er tvivlsom til Bayern-braget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder