Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vilde Bayern med storsejr inden Barca-møde

Champions League - 12. september 2021
Vilde Bayern med storsejr inden Barca-møde

© Getty Images


Spørger man bookmakerne, så er Bayern München klare favoritter til at snuppe sejren mod Barca på tirsdag. Og i går viste tyskerne da endnu engang skræmmende styrke, da de simpelthen bankede RB Leipzig med 4-1 på udebane.

Ingen er i tvivl om, at Barca får nok at se til når de møder Bayern München på tirsdag. Tyskerne er for alvor ved at finde melodien under Julian Nagelsmann og i går fik de den perfekte generalprøve op til kampen mod Barca, da de på fire mål grundlagde 4-1-sejren over RB Leipzig.

Robert Lewandowski scorede fra pletten, Jamal Musiala og Leroy Sané scorede lige efter pausen mens Eric Maxim Choupo-Moting scorede i overtiden. Det bliver altså ikke nogen let kamp for Barca på tirsdag og selvom catalanerne får lidt mere hvile ind i fødderne, da deres lørdagskamp mod Sevilla var blevet udsat, så kræver det en stærk præstation og taktik for at kunne hamle op med tyskerne.

I samme ombæring tager Dynamo Kiev imod Benfica i den anden gruppekamp mens runde to byder på Bayern München-Dynamo Kiev mens Barca rejser til Portugal og møder Benfica ude.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder