Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spanien-Frankrig: Nations League-finalen i aften

Landskampe - 10. oktober 2021Spanien-Frankrig: Nations League-finalen i aften

© Getty Images


Der er storkamp på programmet i aften når Spanien og Frankrig tørner sammen i UEFA Nations League-finalen på San Siro i Milano. Spanien slog Italien ud af semifinalen mens Frankrig efter et flot comeback slog Belgien ud. Belgien var egentlig oppe 2-0 ved pausen men endte med at tabe 2-3.

Hos Spanien kæmper Barca-spillerne Sergio Busquets, Sergi Roberto, Eric Garcia og Gavi for den totale triumf i turneringen, som er den blot anden udgave siden den så dagens lys. Portugal vandt den første omgang i 2019 og i aften bliver vinder nummer to af UEFA Nations League altså Spanien eller Frankrig.

Spanien håber på, at de kan vinde deres første store titel siden de vandt EM i 2012. Her var Sergio Busquets med, men det er noget helt nyt for Sergi Roberto, Eric Garcia og ikke mindst Gavi, som først fik sin debut mod Italien i semifinalen - og i øvrigt gjorde det rigtig godt.

- At vinde et trofæ med sit land er altid specielt. Jeg ved, hvordan det føles at vinde EM og VM, men dette er en ny titel og vi alle ønsker at vinde den, fortæller Busquets forud for aftenens brag.

På San Siro vil der være en masse forbindelser til Barca og spansk fodbold generelt. Hos Frankrig har man blandt andet Antoine Griezmann på holdet, som jo bekendt skiftede fra Barca til Atletico Madrid denne sommer på en lejeaftale. Derudover er Lucas Digne også en den af den franske trup mens Karim Benzema og Jules Koundé også er det. De begge spiller i La Liga og har mødt Barca-spillerne flere gange.Aftenens finale er anden gang, at Spanien og Frankrig mødes i en stor finale. I 1984 vandt Frankrig 2-0 over Spanien i EM-finalen. Det sidste møde mellem de to nationer i en stor turneringer var ved EM 2012 i kvartfinalen, hvor kampen også sluttede 2-0, men denne gang til Spanien.

Om kampen i aften
UEFA Nations League
Finale
Stadion: San Siro
Dato: 10/10-21
Tidspunkt: 20.45
Dommer: Anthony Taylor
TV: Kanal 5 Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

37 min. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
1 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
2 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
3 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
4 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
6 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
8 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
10 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...
11 t. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...

Ugens mest læste

Seneste nyheder