Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny kontrakt: Pedri koster 7,4 milliarder kroner!

Transfermarked - 13. oktober 2021
Ny kontrakt: Pedri koster 7,4 milliarder kroner!

© FC Barcelona


Joan Laporta kunne i sidste uge bekræfte, at klubben var i snak med flere unge spillere om en kontraktforlængelse. En af disse var Pedri, og det menes nu at parterne er nået til enighed om en ny, forbedret kontrakt.

Fabrizio Romano kan i dag afsløre, at der er enighed om en ny kontrakt, som løber frem til sommeren 2026 og at kontrakten bliver underskrevet inden for kort tid. En af detaljerne, som i den grad springer i øjnene er Pedris nye frikøbsklausul. Den er sat til 7,4 milliarder kroner. Til sammenligning var Neymars frikøbsklausul 1,65 milliarder kroner, som PSG udløste i 2017.

Der er altså tale om et astronomisk beløb, som næppe bliver betalt af en købende klub. Beløbet er da også sat ud fra, at klubben ikke har i sinde at slippe Pedri og samtidig er det et tegn på, at klubben tror på, at han kan udvikle sig til en af fremtidens stjerner. Han er allerede fast mand på Ronald Koemans hold, så en ny, forbedret kontrakt er på sin plads.

Pedri spillede intet mindre end 73 kampe i sidste sæson for Barca og Spanien og den manglende pause har vist sig at være dyr. Han har allerede pådraget sig et par skader i denne sæson og er tvivlsom til El Clásico senere denne måned.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder