Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Koeman om Dembélé: Han arbejder meget hårdt

Skader - 17. oktober 2021




Ousmane Dembélé lignede endelig en spiller, som havde lagt sine mange skader bag sig, da han begyndte at få en masse spilletid og spille sig selv varm. Men pludselig pådrog han sig en ny skade og han har nu været ude i adskillige måneder. I går blev Ronald Koeman bedt om at sætte ord på den nuværende situation for franskmanden.

- Han arbejder meget hårdt i disse dage. Han har stadig arbejde forude før han kan træne med truppen. Derfor er det svært at sætte en deadline. Vi må se, hvordan han klarer det i de kommende dage, forklarede Ronald Koeman.

Intet tyder på, at Dembélé får det grønne lys til kampen mod Valencia i aften og El Clásico om en uge lader også til at være for tidligt taget i betragtning af, at han endnu ikke har trænet med sine holdkammeater.

Koeman om Agüero
- For at kunne levere toppræstationer skal alle mand være klar. Vi får flere spillere tilbage i disse dage, men vi har stadig folk ude. Agüero har det godt og fik nogle minutter i træningskampen i onsdag, så vi må vurdere hvor klar han er. Men han er en mulighed (til truppen i dag mod Valencia). Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman om Dembélé: Han arbejder meget hårdt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder