Annonce


Annonce

Annonce

Koeman: Håber Fati fortsætter i mange år

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. oktober 2021
FC Barcelona besejrede Valencia søndag aften på Camp Nou med 3-1 i en kamp hvor der var store lyspunkter at øjne i form af Ansu Fati, som igen var drivkraften bag catalanernes succes, beretter mediet SPORT.

Ronald Koeman havde naturligvis det store smilebånd fremme efter den tiltrængte sejr, som uomtvisteligt forlængede hollænderens tilstedeværelse på Barcas efterhånden varme trænerbænk.

- Ansus talent er iøjnefalende. Selvfølgelig er der noget fysik som skal på plads, men han er imponerende at følge, sagde Koeman til SPORT og fortsatte.

- Idag fik han en time på banen, og han bliver kun bedre og bedre for hver kamp. Jeg håber at han fortsætter i Barca i mange år, da vi har lagt en plan for hans udvikling og for fremtiden, forklarede Koeman.

- Idag startede han inde for første gang. Og lidt efter lidt bliver han mere og mere betydningsfuld for holdet. Han er en anderledes spiller end alle andre. Vi skal forsøge at passe ekstra godt på ham, så vi kan nyde ham mange år frem.

- I sidste ende var det op til staben at beslutte om han skulle spille hele kampen. Han mente selv at han kunne, men det er bedst at vi starter blødt ud, forsikrede Koeman.

Det er 344 dage siden at Barcas stortalent sidst startede inde for holdet.

Superstjernen har været ude i 10 måneder med en skade - en skade som 18 årige Fati pådrog sig i en kamp den 7. november 2020 mod Real Betis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: Håber Fati fortsætter i mange år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder