Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu taler ud: Giver sportsdirektøren skylden

Nyheder - 19. oktober 2021
Bartomeu taler ud: Giver sportsdirektøren skylden

© Getty Images


Josep Maria Bartomeu måtte sidste år bukke under for det enorme pres, som klubbens fans satte ham under. Folket ville have Bartomeu ud af vagten og han valgte siden at udskrive præsidentvalg. Undervejs mens han var ved magten blev der hentet nogle mærkværdige spillere.

Matheus Fernandes er et glimrende eksempel på en af de signings, der aldrig gav mening og som aldrig kom til at give mening. Men det var ikke Bartomeus skyld. I et interview med Esport3 skyder han skylden på den sportslige ledelse selvom præsidenten har det afgørende ord.

- I forhold til spillere som Douglas og Matheus Fernandes, så er det ikke altid præsidenten, som træffer beslutningen. Sportsdirektøren og hans ledelse bliver der lyttet til og som præsident giver man deres arbejde (med at scoute spillere) opmærksomhed. Af og til rammer de plet, andre gange ikke, fortæller Bartomeu og forsøger altså at fratrække sig selv al ansvar for de enorme flop-spillere, klubben har haft en håndfuld af de seneste par år.Matheus Fernandes fik i sommers ophævet sin kontrakt med Barca med Laporta ved magten. Her opstod der ekstrem kaos og ikke mindst en ærgerlig situation, da Laportas ledelse smed Fernandes ud af klubben på den værst tænkelige måde. Han blev bedt om at bekræfte sin e-mail før han fik en mail om, at hans kontrakt var ophævet.

Matheus Fernandes fik kun 17 minutter for Barca og var trist over, at klubben bad ham finde en anden klub, men han var uforstående, da han selv i de mindre og knap så vigtige kampe ikke fik spilletid til at vise sig selv frem for en potentiel køber.

Du kan læse Matheus Fernandes tale ud om den triste situation her.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder