Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Xavi vil hente Thiago

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. november 2021Medie: Xavi vil hente Thiago

© Getty Images


Ifølge AS og Sky Sports er Barcas cheftræner Xavi opsat på at få hentet Thiago Alcántara, som jo tidligere har været på kontrakt i Barcelona, tilbage til klubben.

Den 30-årige midtbanemotor skiftede til Liverpool i sidste sæson fra Bayern München, men har sidenhen ikke været en fast del af startopstillingen for Jurgen Klopps.

I tidernes morgen var Xavi og Thiago begge at finde på Barcas midtbane, som jo naturlivis har givet Xavi et indgroet kendskab til Thiagos kvalifikationer som fodboldspiller.

Det vil dog kræve en ualmindelig god charmeoffensiv fra catalanerne, hvis man vil lande den tidligere Barca-stjerne. Den spanske landsholdsspiller er på kontrakt indtil 2024, så det er sandsynligvis ikke småpenge som skal betales ved kasse ét, hvis Thiago skal skifte fra England til Spanien.

Thiago forlod Barcelona i 2013 efter at have vundet U21 EM med Spanien. På daværende tidspunkt var Busquets, Iniesta, Xavi og Fabregas direkte medvirkende til at Thiago valgte at forlade klubben, eftersom han savnede spilletid.

Han skfitede herefer til Bayern München og fik fornøjelsen af at arbejde sammen med Pep Guardiola, hvor det blev til otte succesfulde år i Tyskland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...
49 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
1 t. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
2 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....

Ugens mest læste

Seneste nyheder