Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Xavi vil hente Thiago

Nyheder: Af Sajad Koftan - 15. november 2021
Ifølge AS og Sky Sports er Barcas cheftræner Xavi opsat på at få hentet Thiago Alcántara, som jo tidligere har været på kontrakt i Barcelona, tilbage til klubben.

Den 30-årige midtbanemotor skiftede til Liverpool i sidste sæson fra Bayern München, men har sidenhen ikke været en fast del af startopstillingen for Jurgen Klopps.

I tidernes morgen var Xavi og Thiago begge at finde på Barcas midtbane, som jo naturlivis har givet Xavi et indgroet kendskab til Thiagos kvalifikationer som fodboldspiller.

Det vil dog kræve en ualmindelig god charmeoffensiv fra catalanerne, hvis man vil lande den tidligere Barca-stjerne. Den spanske landsholdsspiller er på kontrakt indtil 2024, så det er sandsynligvis ikke småpenge som skal betales ved kasse ét, hvis Thiago skal skifte fra England til Spanien.

Thiago forlod Barcelona i 2013 efter at have vundet U21 EM med Spanien. På daværende tidspunkt var Busquets, Iniesta, Xavi og Fabregas direkte medvirkende til at Thiago valgte at forlade klubben, eftersom han savnede spilletid.

Han skfitede herefer til Bayern München og fik fornøjelsen af at arbejde sammen med Pep Guardiola, hvor det blev til otte succesfulde år i Tyskland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Xavi vil hente Thiago

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder