Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eric Garcia: Vi kontrollerede anden halvleg

La Liga - 28. november 2021
Eric Garcia: Vi kontrollerede anden halvleg

© FC Barcelona


Eric Garcia startede inde i gårsdagens kamp mod Villarreal, hvor han sammen med Piqué og Araujo udgjorde et tre-mands forsvar. Garcia spillede ikke nogen stor kamp og blev ofte spillet let forbi ligesom han også fejlede to gange i opgøret.

Først smed han bolden direkte i fødderne på en Villarreal-spiller før Piqué måtte ned og blokere i en situation, hvor Villarreal ville have haft straffespark. Derudover holdt han også godt fast i Albiol til det punkt, hvor hjemmeholdet igen ville have et straffespark. Garcia tager dog med, at Barca fik sejren med hjem.

- Vi led mere end vi havde forventet, men vi kommer herfra med tre point. Det var en nøglekamp for os og jeg er også glad for at Memphis og Coutinho fik scoret. De hjalp os til sidste fløjt. Vi forstår hvordan Xavi vil have os til at spille og vi vokser med opgaven.- Fra det 25 minut og resten af første halvleg led vi. Men i anden halvleg kontrollerede vi kampen fra start indtil de fik deres mål. Men tak til Memphis og Coutinho, som sikrede sejren. Kampen mod Benfica fik ikke det output, som vi havde håbet på, og i dag (i går, red.) skulle vi vinde for at kravle op i tabellen.

- Vi vidste på forhånd, at det ville blive en svær kamp. Specielt i en periode, hvor vi ikke scorer mange mål. Vi startede godt, men igen udnyttede vi ikke vores chancer.

Barca har nu en uges tid før næste kamp er på programmet. Det er hjemme mod Real Betis i ligaen - kampen før Barca møder Bayern München i sidste gruppekamp af Champions League.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder