Annonce


Annonce

Annonce

Frenkie De Jong blev buhet ud af Camp Nou

La Liga - 19. december 2021




Frenkie de Jong gennemlever ikke sin bedste tid i Barca i disse dage. I går startede han atter engang inde for Barca selvom han egentlig har haft småproblemer i løbet af hele ugen, kunne Xavi bekræfte efter kampen. Men i løbet af opgøret blev han pillet ud.

De Jong og Ter Stegen er blandt de spillere, som i denne sæson virkelig er blevet udsat for enorm kritik. Fans på sociale medier klandrer Ter Stegen for ikke at redde mindst ét af Elches to mål i går mens De Jong ligefrem fik kritikken at føle på egen krop, da Xavi valgte at skifte ham ud i løbet af anden halvleg.



Her valgte flere tusinde fans af buhe hollænderen fra banen, mens mange også valgte at klappe ham ud. De Jong står lidt i midten i disse dage: Der er stadig støtte at hente, men mange mener også at han skal øge sit niveau, som da også har været tvivlsomt i denne sæson uanset hvordan man vender og drejer situationen.

Hans udskiftning i går virkede i første omgang som et statement fra Xavi. Men efter kampen kunne cheftræneren fortælle, at De Jong har spillet hvert minut i denne sæson og har haft småproblemer op mod kampen i dag på grund af overbelastning. Han holdt dog til 76 minutter på banen mod Elche før han blev pillet ud.

Kigger man hos SofaScore, så var De Jong og Ter Stegen Barcas dårligste på banen i går med en rating på 6,2 hver. Tættest på kom Busquets med 6,5 af de startende spillere. Derudover fik Gavi 8,0 som banens bedste.



Frenkie de Jongs statistik fra kampen
Minutter spillet: 76
Mål: 0
Assists: 0
Berøringer: 51
Afleveringer: 40/46 (87%)
Nøgleafleveringer: 0
Tværafleveringer: 1
Skud på mål: 1
Skud forbi mål: 0
Blokeret skud: 0
Store chancer misbrugt: 1
Dueller (vundet): 2 (0)
Luftdueller (vundet): 1 (1)
Clearinger: 0
Tacklinger: 0
Driblinger: 1 Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Frenkie De Jong blev buhet ud af Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder