Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abde vil ikke spille Africa Cup of Nations

Landskampe - 26. december 2021




Ez Abde er et navn, som stort set alle fodboldelskere efterhånden kender, da han pludselig er brudt frem på den store scene for Barca på grund af skader. Hans flotte præstationer i Barca-trøjen har fået Marokkos landstræner til at udtage ham til Africa Cup of Nations - men nu er der tvivl.

Abde er utrolig glad for at blive udtaget for landsholdet, men han har ikke den store interesse i at spille turneringen næste måned. Det er der en helt særlig grund til: Han vil blive i Barca og vise endnu mere, da han ved, at der er spilletid forude. Hvis han tager til Africa Cup of Nations er der ingen garanti for spilletid når han vender retur til februar.



I mellem tiden vil flere skadede spillere været kommet tilbage mens - måske - nye spillere vil være at finde i truppen. Det vil skubbe Abde længere væk, og det ønsker han ikke. Han føler, at han har momentum nu og kan bide sig fast, og derfor har han sendt sit ønske videre til Marokko i håbet om, at de vil fjerne ham fra listen over spillere til turneringen.

Ifølge Sport har Marokkos landstræner dog ikke tænkt sig at strege Abde ud fra listen. Han ser Abde som en spiller, der kan gøre en forskel i offensiven og hvis det ender med, at Abde må afsted, så kan han misse op til én måned for Barca hvilket svarer til omkring 10 kampe, da der også spilles Copa del Rey.

Det er altså en rodet situation, som Abde pludselig står i. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abde vil ikke spille Africa Cup of Nations

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder