Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi er skuffet: Dembélé lovede at forlænge

Transfermarked - 1. januar 2022
Xavi er skuffet: Dembélé lovede at forlænge

© Getty Images


Som det ser ud lige nu, så bryder Ousmane Dembélé og Barca meget snart. Det seneste møde omkring en kontraktforlængelse gik ikke som håbet og det ser lige nu svært ud i forhold til at finde enderne til at mødes og forlænge franskmandens kontrakt.

Barca har hele tiden været åben omkring situationen. Klubben tror stadig på, at Dembélé har hvad der skal til for at blive en af de bedste og derfor ønsker man at forlænge med ham. Men Dembélé er ikke overbevist af Barcas økonomiske tilbud, og det er her, at situationen lige nu er strandet. Dembélé vil have mere i løn.Det er ikke længe siden, at Dembélé og Xavi talte sammen, hvor Dembélé lovede, at han nok skulle forlænge sin kontrakt, da han selv ønsker at blive i Barca. Men efter de nedbrudte forhandlinger for få dage siden blev Xavi godt skuffet, da det ikke var det resultat, han havde håbet på - og som Dembélé havde lovet ham.

Dembélé har et ønske om at blive i Barca, men økonomien spiller en stor rolle, da han har flere tilbud på hånden, hvor han kan tjene langt flere penge end ved at forlænge med Barca. Situationen er ikke holdbar og fra i dag kan Dembélé frit forhandle med andre klubber uden at skulle involvere Barca, da hans kontrakt udløber om et halvt år. Det bliver spændende at se, hvad det ender med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
6 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder