Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Afgørende Dembélé-møde i morgen

Transfermarked - 2. januar 2022




I morgen er det afgørende. Ousmane Dembélés kontrakt udløber om et halvt år og derfor må han frit forhandle med andre klubber. Interesserede klubber behøver ikke at gå igennem Barca for at tale med Dembélé og derfor jagter Barca den sidste mulighed for at forlænge Dembélés kontrakt.

Det kom for nyligt frem, at forhandlingerne var brudt sammen, da Dembélé kræver en højere løn end Barca kan tilbyde ham og samtidig krævede han en useriøs bonus for at forlænge sin kontrakt. Man ser det typisk i dag, at spillere får en stor million-bonus for at forlænge sin kontrakt, men Dembélés krav var ikke seriøs taget Barcas nuværende økonomi i betragtning.



I stedet har parterne nu sovet på tingene og i morgen mandag er der et afgørende møde. Barca har ikke tænkt sig at hæve deres bud og hvis ikke Dembélé accepterer tilbuddet, så vil klubben forsøge at sælge ham i denne måned for at få penge for ham. Alternativet er at Dembélé sidder på bænken frem til sommer, hvor han kan forlade klubben gratis.

Barca vil hellere bruge energi på at give øvrige spillere spilletid hvis de med sikkerhed ved, at Dembélé er fortid til sommer. Klubben investerede stort i ham tilbage i 2017 og derfor er ønsket naturligvis at han forlænger sin kontrakt nu, og hvis ikke, så vil klubben hellere sælge ham denne januar fremfor at lade ham gå gratis til sommer.

Det bliver derfor spændende at se, hvad mødet i morgen ender med. Det vurderes i spanske medier til at være det afgørende møde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Afgørende Dembélé-møde i morgen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder