Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kæmpe bonus: Derfor lader spillerne kontrakten udløbe

Transfermarked - 2. januar 2022
Kæmpe bonus: Derfor lader spillerne kontrakten udløbe

© Getty Images


Man ser det oftere og oftere. Fodboldspillere lader deres kontrakt udløbe inden de skifter klub hvilket er et økonomisk træk, som indbringer dem en masse penge. Seneste eksempel er Ousmane Dembélé, som lige nu står i ingen-mands-land.

Barca ønsker at forlænge hans kontrakt, men Dembélé ønsker mere i løn ellers smutter han gratis til sommer. Og han kommer klart til at tjene mere ved at forlade klubben til sommer - på to fronter: Den klub, som han skifter til, kan få ham gratis og skal derfor ikke betale en krone for ham. Til gengæld kan spilleren i stedet tage til takke med en kæmpe millionbonus for at skrive under med klubben. Desuden kan samtlige af de interesserede klubber give en højere løn end Barca har tilbudt ham.Barca gjorde det samme i sommers med tre spillere, da Eric Garcia, Sergio Agüero og Memphis Depay kom til klubben på en fri transfer. Alle tre spillere fik en bonus for at skrive under med Barca omend der ikke er tale om samme størrelsesorden som Dembélé kan se frem til hvis han rykker videre til sommer.

Kylian Mbappé er et andet eksempel. Egentlig havde han gjort det klart for PSG i sommers, at han ville til Real Madrid, som bød i omegn af svimlende 200 millioner euro, men PSG afviste til stor frustration for Real Madrid. Normalt vil ingen klubber i verden afvise så stort et beløb, men det viser blot PSG's økonomiske muskler.

I stedet ser det nu ud til at Mbappé lader sin kontrakt udløbe således han kan skifte gratis til Real Madrid til sommer. Dermed 'sparer' Real Madrid 200 millioner euro og Mbappé kan i stedet se frem til en kæmpe bonus for at gennemføre skiftet.

Det er blevet en mere typisk ting, at lade sin kontrakt udløbe for at skifte gratis. I stedet for at transferbeløbet overføres fra den købende klub til den sælgende klub, så skifter spilleren gratis og får i stedet en stor bonus. Barca håber ikke på, at det samme bliver tilfældet med Dembélé, da klubben ønsker at forlænge hans kontrakt. I den forbindelse er der et afgørende møde i morgen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

28 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
2 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder