Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Forhandlinger gået i stå: Barca er opmærksomme

Transfermarked: Af Anders Mathiasen - 3. januar 2022




Chelsea går ikke videre med forlængelsen af ​​kontrakten med de to forsvarsspillere, som FC Barcelona følger, og som vil kunne komme gratis til klubben til sommer. Dette beretter Mundo Deportivo om netop nu. Chelsea er stadig meget opmærksomme på, at man konkret har tre forsvarsspillere, hvis kontrakter udløber den 30. juni, men som det ser ud nu, bliver det altså kun Thiago Silva man lykkes at forlænge med. Den forlængelse er bekræftet.

Antonio Rüdiger, Andreas Christensen og César Azpilicueta ser alle ud til at forlade Chelsea når sæsonen slutter. Mens Antonio Rüdiger er et klart mål for Real Madrid, er de to sidste spillere på Barcas dagsorden. Den danske landsholdsspiller på 25 år har længe været holdt af på Camp Nou i flere sæsoner, helt tilbage til da han var udlejet til Borussia Mönchengladbach af Chelsea selv.



Som rapporteret af den italienske journalist Gianluca di Marzio, så det ud til, at AC skulle fortsætte fire sæsoner mere i England, men forsvarsspilleren har skiftet agent, og det ser nu i stedet ud til, at Barca har muligheden for hente danskeren.

Også brudt sammen er forlængelsen med 32-årige Azpilicueta, som ikke accepterer Chelsea kontrakttilbud. Det berettes, at både Barca og Xavi ville være glade for at have en forsvarer, der kan fungere i alle positioner i den bagerste kæde, enten som højreback eller som centerforsvar i et eventuelt tre-mandsforsvar.

Der er ingen tvivl om, at hvis man lykkes med at hente både Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta gratis til sommer, vil det blive betragtet som en stor succes. Mens man i AC får en forsvarsspiller til fremtiden som man kan stole på, får man i Azpilicueta en lederskikkelse med international erfaring fra de største scener. Derudover vil de selvfølgelig begge bidrage til en styrkelse af forsvaret i Barcelona, som på det seneste har manglet kvalitet og erfaring. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Forhandlinger gået i stå: Barca er opmærksomme

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder