Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG bruger deres Messi-taktik på Dembélé

Transfermarked - 4. januar 2022




Ousmane Dembélé har endnu ikke forlænget sin kontrakt i FC Barcelona og det betyder, at han til sommer kan forlade klubben gratis medmindre han inden da kommer på andre tanker og forlænger sin kontrakt. Klubben har tilbudt ham en forlængelse, men indtil videre har franskmanden afvist den.

I og med at Dembélé til sommer kan smutte gratis, har flere klubber allerede meldt sin interesse. I blandt dem finder man PSG, som ikke generer Barcas forhandlinger med Dembélé, men de har åbnet døren for at angriberen kan tage til Paris til sommer hvis ikke han får forlænget sin kontrakt. Det samme gjorde de med Messi.



PSG var udmærket klar over, at Messis kontrakt i Barca udløb i sommers og de gjorde det derfor klart for ham, at hvis det ikke lykkedes at forlænge med Barca, så ville de åbne døren for ham. PSG er da også én ud af få klubber, som kan betale Messis løn og i og med at Dembélé kræver en tårnhøj løn kan PSG altså være med.

Kylian Mbappé ligner fortid i PSG til sommer selvom klubben knokler for at forlænge hans kontrakt. Men skulle det ske, at Mbappé rykker gratis videre til sommer, vil der åbne sig nogle lønkroner og en plads på holdet. Her vil PSG udfylde tomrummet med Dembélé såfremt han ikke forlænger i Barca.

Det er dermed ikke tilbud, som Dembélé mangler. Hans ønske er dog at blive i Barca, men han kræver en så høj løn, så Barca ikke kan være med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG bruger deres Messi-taktik på Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder