Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué tordner: Jeg fik ikke et gult kort

La Liga - 9. januar 2022
Piqué tordner: Jeg fik ikke et gult kort

© Getty Images


Gerard Piqué var igen en af de bedste på banen for Barca, da catalanerne i går spillede 1-1 med Granada efter en sen udligning af hjemmeholdet. Undervejs i opgøret så Gavi rødt, da han fik sit andet gule kort efter 80 minutter. Og umiddelbart ønskede mange, at Piqué skulle den samme vej som Gavi.

Journalister fra Madrid-området var hurtigt på tasterne, da Piqué i slutningen af kampen tacklede hårdt igennem til stor frustration fra Granada-spillerne, der ville have at kampens dommer gav Piqué et gult kort. Specielt på Twitter gik det hårdt for sig, da mange mente, at Piqué i situationen skulle have sit andet gule kort. Problemet var bare, at han slet ikke havde et gult kort i forvejen.- Til de folk, som brokker sig over en mulig udvisning til mig, så ville det være rart, hvis I vidste, at jeg sluttede kampen uden et gult kort. Så hold styr på informationen før i protesterer, skrev Piqué på Twitter og taggede MisterChip og bad ham finde det minut, hvor Piqué fik et gult kort.

MisterChip måtte dog hurtigt erkende, at der var en fejl på TV-billederne, som ellers viste, at Piqué fik et gult kort efter 80 minutter. Det var dog ikke korrekt og Piqué sluttede derfor kampen mod Granada uden et gult kort. Du kan se Piqués tweet herunder.
Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder