Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé holder humøret højt trods situationen

Transfermarked - 15. februar 2022




Barca gjorde alt, hvad de kunne, for at slippe af med Ousmane Dembélé i januars transfervindue, men han afviste de tilbud, som kom ind af døren. Joan Laporta forklarede, at der kom to gode tilbud, men begge blev afvist af franskmanden.

Til sommer har Dembélé kontraktudløb og Barca har allerede forklaret ham, at hans tilbud om en forlængelse er udløbet. Derfor forventes han at smutte gratis fra klubben til sommer. Det var egentlig en situation, som klubben ville undgå, da den investerede rigtig mange penge i ham. Og absolut intet er blevet forløst. Det har et hav af skader sørget for.



Ikke desto mindre ønskede ledelse, at Xavi ikke skulle bruge Dembélé i den resterende del af sæsonen, da de tror på, at han allerede har en aftale på plads med en anden klub og derfor skulle man i stedet give chancen til andre spillere. Xavi har dog valgt at kigge på kvaliteten i truppen og her har Dembélé altså en masse kvalitet når han er klar og derfor fik han bl.a. spilletid mod Espanyol og har ellers været med på bænken.

Det er altså en kamp mod Barca, som Dembélé har vundet. Dembélés ønske var enten at forlænge sin kontrakt med Barca til en højere løn end han blev tilbudt, eller også vil han smutte gratis til sommer. Barca kunne ikke forbedre økonomien i kontrakten og derfor holdt Dembélé fast i, at han så smutter gratis til sommer.

Situationen mellem Dembélé og Barca har været anspændt, men han er en vellidt spiller blandt truppen og han har tydeligvis holdt humøret højt på træningsbanen. Hans høje humør har altså ikke taget skade af den anspændte situation og det kan måske gavne Barca i slutningen af sæsonen, hvor der er brug for al den offensiv kvalitet, som man kan få. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé holder humøret højt trods situationen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder