Annonce


Annonce

Annonce

Spotify har pludselig ændret sine krav

Nyheder - 5. marts 2022




Det lignede længe, at der var tale om småting før end at Barca og Spotify kunne offentliggøre deres store samarbejde, som skulle sikre sig, at Barca fra næste sæson løber ind til hver kamp med Spotify skrevet på fronten af trøjen. Sådan bliver det højst sandsynligt stadig, men bekræftelsen af samarbejdet trækker ud.

Således har Spotify ændret sine krav over for Barca. Spotify ønsker lige pludselig at investere færre penge, men på en længere kontrakt. Det er ikke lige frem noget, som glæder Barca, da Barca har andre tilbud på hånden, som i forvejen kunne indtjene dem langt flere penge. Så at Spotify pludselig tilbyder endnu færre penge er noget, som skal forhandles.



Der er stadig positiv energi mellem parterne og alle vurderinger er da også at aftalen nok skal komme i stand, men det gælder om at finde ud af en løsning her i sidste øjeblik, hvor Spotify pludselig har ændret nogle aspekter i aftalen.

En anden ting man skal tage højde for er CVC-aftalen. Den kan nemlig indbringe Barca rigtig mange penge og det vil være et decideret pres på Spotify, hvis Barca pludselig begynder at overveje at tage imod aftalen. Spotify ved godt at Barca er presset rent økonomisk, men kan man lukke CVC-aftalen så har man også rådighed til at tage fat i en anden sponsor. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Spotify har pludselig ændret sine krav

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder