Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Velkommen til Spotify Camp Nou

Nyheder - 15. marts 2022




Så er det på plads. Fra og med juli 2022 hedder FC Barcelonas legendariske stadion ikke bare Camp Nou, men Spotify Camp Nou. Det har klubben i dag bekræftet i en længere pressemeddelelse, hvor de fortæller om det nye partnerskab med klubbens nye hovedsponsor Spotify.

Forhandlingerne har stået på i en længere periode og Barca har ikke lagt skjul på, at de har været på udkig efter en ny hovedsponsor til klubben efter at aftalen med Rakuten udløber. Desuden åbnede Joan Laporta op for muligheden for at omdøbe navnet på klubbens stadion, men i stedet for at sælge navnerettigheden, har man solgt titelrettigheden.



Det betyder, at Spotify ikke kan omdøbe stadionnavnet totalt, men i stedet inkludere deres eget navn i det officielle stadionnavn, hvorfor Camp Nou fra juli 2022 officielt hedder Spotify Camp Nou. I daglig tale vil man med al sandsynlighed nok stadig blot kalde det for Camp Nou, men for Spotify er det en kæmpe aftale, som de har landet.

Det er nemlig første gang i Barcas historie, at klubben har solgt titelrettighederne til Camp Nou. I denne omgang er der tale om en periode på fire sæsoner. Udover at stadionnavnet nu bliver omdøbt, så vil der på såvel spille- som træningstrøjerne hos mændene og kvinderne stå Spotify på fronten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Velkommen til Spotify Camp Nou

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder