Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca åbner døren: Dembélé kan blive

Transfermarked - 23. marts 2022




Ousmane Dembélé har kontraktudløb i FC Barcelona om små tre måneder, men hans gode form har fået klubben til at evaluere situationen og nu melder klubbens vicepræsident, Rafa Yuste, at Barca er åben for en forlængelse. Det kræver dog stadig at Dembélé ikke kræver så høj en løn, at korthuset vælter.

I løbet af slutningen af 2021 lå parterne i forhandlinger, men gang på gang blev klubben afvist af Dembélés agent, som krævede en højere løn end der blev tilbudt. Dembélé ved godt at han til sommer kan skifte gratis, få en stor sign-on bonus og tjene endnu mere andre steder. Men han elsker at arbejde under Xavi og angiveligt overvejer han også om at forlænge sin kontrakt.



- Hvis han føler sig tilpas i Barca, så kan vi mødes med hans agenter igen og måske kan han forlænge. Vi arbejder på højtryk for at forlænge med Gavi og Araujo. Vi er glade for vores nuværende trup og det hjælper på forhandlingerne, forklarer Yuste på Catalunya Radio.

Dermed åbnede han altså døren for en mulig forlængelse af Dembélé og slog fast, at Gavi og Araujo er to af de højeste prioriteter. Angiveligt har begge spillere senest afvist klubbens udspil, da lønnen klubben tilbyder ikke afspejler deres vigtighed på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca åbner døren: Dembélé kan blive

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder